Danny Matthijs: “€2736 omzet met mijn 2de lancering”

En later vertelde Danny Matthijs ons dat hij met zijn 3de lancering €5628 had verdiend. Geweldig!

monique
“Ik ben zooooooooo trots! Binnen 2 uur de eerste groep van mijn online programma vol!

“Ik had mijn website helemaal omgegooid naar het KlantMagneet Academie-model. Ook blog ik al een aantal jaren en heb een flinke community opgebouwd (op mijn Facebook & e-maillijst). Ik vond alleen dat ik daar te weinig uithaalde en daarom ben ik TheNextTrainer gaan doen, om meer conversie te creëren en het meer gestructureerd op te bouwen.Dat is wel gelukt. Het vol krijgen van deze groep is onder meer daarop gebouwd, na een oproep op Facebook was het vol 😉 En het wordt over een aantal weken pas echt spannend; dan ga ik het pakket voor de volledige prijs lanceren volgens KlantMagneet Academie-model. Dus de launch etc. Kan niet wachten 😉 Nu nog even hard aan het werk. Dank jongens!”
Monique Bladder

Untitled design (6)
“2 coachingsklanten in amper een maand tijd – en ik heb er nauwelijks iets voor hoeven doen. Ik heb een schat aan (online) marketingcommunicatie kennis- en ervaring. Toen Thenexttrainer voorbij kwam, heb ik ingehaakt om te kijken hoe ik dan al die kennis en ervaring zou kunnen vermarkten. Het bericht van mijn eerste coachingsklant heb ik verspreid in mijn eigen netwerk. Vorige week werd ik gebeld door een nieuwe coachingsklant. BAM! Vier maanden training. Verder heb ik me aangesloten bij een ondernemer die een digitaal kerstpakket voor ondernemers aanbood. Voor dat kerstpakket heb ik een e-book gemaakt dat mensen konden downloaden na het achterlaten van hun e-mailadres. In twee weken tijd stonden er zomaar 263 (!) mensen op mijn lijst. Die ga ik de komende weken benaderen voor een strategiesessie en ze dan actief het coachingstraject in krijgen. Stijn, Rogier: ik ben echt heel blij met en dankbaar voor jullie aanpak. Lekker praktisch en ik heb de investering er al dik uit. SUPER!’
Peter Post

Michael Pilarczyk over TheNextTrainer
“Wij zijn overgestapt van Mailchimp naar ActiveCampaign. De training van Rogier & Stijn is duidelijk en concreet, waardoor je snel met ActiveCampaign aan de slag kan en alle mogelijkheden van dit programma benut.”
Michael Pilarczyk

¨€300 geadverteerd voor €3000 omzet¨ – Margit & Jorien

Lees hieronder wat Margit & Jorien van Taalkanjer hebben gedaan om succesvol hun challenge te promoten en online verkopen te realiseren.

Margit en Jorien

Kristel van Lieshout over TheNextTrainer

“Ik wil jullie niet onthouden dat sinds ik klant ben geworden van DeKlantMagneet, er dubbel zoveel nieuwe aanmeldingen voor mijn transformatieve yogacursussen binnen zijn gekomen! En dit is te gek!
Ook denk ik dat het met jullie zeer positieve ‘spirit’ te maken heeft”
Francesca Polo

12-Danielle
“Ik wil jullie een compliment geven voor de opzet van de klantmagneet. Echt fantastisch, het zet je zo aan het denken over je bedrijf en je maakt het echt samen. Ik ben echt een happy client! Hierdoor krijg ik het ook echt veel beter uitgelegd en verkocht aan de klant! Dank je wel hiervoor.”
Danielle Zeeman

eline“Jouw vragen, begeleiding en opmerkingen zorgden ervoor dat ik op een andere, voor mij nieuwe, manier ging kijken naar mijn bedrijf en hoe ik mij presenteer.”
Eline Weijers


“Begeleiden van een operazangeres is vast een nieuwe. Hoop dat jullie het positief ervaren. Jij en Rogier zijn voor mij in ieder geval onmisbaar. Zonder jullie wijze geruststellingen en ad hoc bijdragen zou dit hele proces niet te doen zijn. Topwijven? Welnee, TOPKERELS!”Rachai Beumers

“Super jongens; jullie zijn een geschenk uit de hemel!”
Carlieke Stafleu

“Ik wil jullie een compliment geven over de degelijkheid en duidelijkheid van de opbouw van jullie programma.
Ik ben er erg blij mee, en het helpt mij jullie nog beter te verkopen straks.”
Yvette Hooites Meursing

“Jullie zullen wel in de gaten hebben dat ik erg gecharmeerd ben van jullie support, die een volledige ommezwaai teweeg heeft gebracht in (mijn denken over) mijn business model. Ik wil jullie daarmee feliciteren! Enkele van jullie opmerkingen hebben de nodige impact gehad, zoals: “als men je web site mooi vindt moet je je zorgen maken” en plaats je BLOG op de home pagina terwijl ik hem juist als laatste op mijn site had staan, en vang je bezoekers door zich te laten registreren wat op mijn oude site niet mogelijk was. Ik begrijp nu pas waarop mijn oude site overboord moest …”
Erik Kijne

“Dank ook voor het beantwoorden van de niche-vragen tijdens het conversieboost webinar afgelopen donderdag. Ik ben bezig de website te laten doordrenken met mijn ziel zoals je dat zo mooi noemde. Stap voor stap ben ik teksten aan het herzien/herschrijven en een gerichter plan aan het maken voor de blogs.”
Imke van Kuppeveld

“SUPER! Als communicatiefreak zeg ik: ik ben er stil van! Thanks! En deze uitspraak mag van mij op jullie site hoor;-)”Carmen Duijvelshoff

“Op dit moment ben ik in Noord Spanje. Even een paar dagen niks doen en genieten van de overweldigende natuur. Sinds half mei werk ik vanuit Madrid en heb volop geskyped met klanten en via intakes nieuwe klanten gekregen. Verder heb ik er een geweldige training gegeven afgelopen weekend! Het kan dus echt: locatie onafhankelijk werken!

En Rogier en Stijn: doordat ik dat ooit bij jullie zag, is die wens ontstaan! En nu heb ik dat mogelijk gemaakt voor mezelf!! Dank jullie wel!! Dat wilde ik nog even zeggen, want dat realiseerde ik me toen ik in Madrid aankwam.”
-Nicole Offenberg

Heren mijn complimenten voor de laagdrempelige gesprektoon en jullie toegankelijkheid . Chapeau “Heren mijn complimenten voor de laagdrempelige gesprekstoon en jullie toegankelijkheid.”
Ger

Beste Rogier en Stijn, Ja ik heb genoten van jullie webinar. Ten eerste vond ik het leerzaam, qua inhoud. Zeer nuttig vond ik het. De manier waarop jullie de boodschap brengen spreekt mij heel erg aan, rustig, beeldend (ik zie voor me wat je zegt), helder en ook soort van informeel maar niet te #tsjakka als je snapt wat ik bedoel.Overall, inspirerend en heel leerzaam! Ik heb op Twitter en FB mijn vele volgers laten weten dat jullie er zijn dat jullie een leerzaam gratis webinar hebben. Heel erg bedankt voor sharing!”
Zita Schwab

“Ik vind jullie geweldig! Ik ben helemaal fan, ik hou van jullie aanpak. Jullie hakken die reuze-olifant in hapklare, makkelijk verteerbare brokken en dat brengt rust en vertrouwen. Ik ben ook helemaal klaar om de switch te maken met mijn bedrijf. Ik word zo moe van dat uurtje-factuurtje veel werken voor weinig én mijn agenda laten bepalen door de beschikbaarheid van mijn klanten. Al zit ik nog wel met de “”Ja maar, mijn ervaring leert dat klanten pas echt hun gedrag gaan veranderen wanneer ze mij wekelijks in levende lijve zien.”” Toch wil ik echt veranderen. 

Jullie willen niet weten hoeveel spijt ik ervan heb dat ik, een paar weken geleden, voor ik jullie leerde kennen, een heel flink bedrag heb geïnvesteerd voor een “”soortgelijk”” traject als dat van jullie. Het zag er veelbelovend uit. Alleen het programma waarvoor ik flink heb betaald begrijp ik helemaal niet. Helaas moet ik daardoor voorlopig alsnog zonder jullie hulp aan de slag en ga ik aan het sparen om jullie programma toch te kunnen kopen. Dat op zich is natuurlijk een motivatie. In tussentijd blijf ik jullie met veel plezier volgen en delen via al jullie aangeboden kanalen want ik vind jullie filmpjes, adviezen, checklists, vragen… al zeer waardevol.”

Tanja Hebbrecht

Even een reactie na de eerste Masterclass. Er gaat een wereld voor mij open. Te gek en waanzinnig nuttige informatie.
Roald Rook

“Ik vind jullie authentiek, fris, niet arrogant, heldere informatie. Royaal in wat jullie aanbieden, betrokken. Het is vooral een kwestie van tijd hebben, verder vind ik de info inspirerend, daar heb ik zin in.”
Titia van Rootselaar

“Ik heb jullie seminar gevolgd en vond het schitterend! Het heeft me veel inzicht gegeven in de opbouw van een online seminar en ben er vrijdag meteen mee aan de slag gegaan. Ik ga trouwens jullie titel van “”moeite met afvallen”” waarschijnlijk stelen :), omdat dat het topic is waar ik mee bezig ben. Het seminar heeft me bovendien inzicht gegeven in het feit dat mijn programma nog niet scherp genoeg is gedefinieerd, dus daar ga ik ook mee aan de slag. Bedankt voor jullie hulp! Zodra mijn online seminar en website op punt staan, geef ik jullie zeker een seintje.”
Isabelle Bombeke

“Hartelijk dank voor jullie online seminar, heel inspirerend! Ik vind het idee van je site zien als vastgoed waar je in kunt investeren heel waardevol. En door het te benaderen als een magazine, kun je proactief te werk gaan en hoef je niet eerst op iemand te wachten die jouw boodschap wil horen. Dat idee geeft mij het gevoel minder afhankelijk te zijn van klanten van het moment.

Ook heb ik met veel plezier jullie interview met Stan en Margriet bekeken. Ook heel gaaf. Het begint bij mij ook te borrelen wat ik allemaal zou kunnen gaan doen. Hartelijk bedankt voor alle input. Ik heb het al op twitter doorgegeven en blijf jullie met interesse volgen.”Christien Innikel

“Rogier en Stijn, jullie hebben in de eerste 6 video’s zoveel waardevolle info gedeeld; jullie hebben me echt de ogen geopend.”Enrique van Doezelaar

“”….ook in de aanvragen die ik krijg van klanten: hoewel mijn website nog maar een maand draait in de nieuwe versie, heb ik 2 aanvragen voor e-learning gekregen van buiten mijn bestaande netwerk, veel extra abonnees en een verzoek om mee te schrijven aan een expertblog over e-learning.
Hedwyg

70 aanmeldingen, 30 LIVE deelnemers, 3 verkopen en €450 verdiend bij mijn eerste sessie! Ik werk nu aan mijn eigen droom en wilde daarbij veel zichtbaarder zijn voor een groot publiek, zodat ik meer mensen kan inspireren en motiveren om datgene te doen wat zij echt belangrijk vinden, maximaal productief te zijn en hun doelen en ambities sneller te bereiken. Ik vond het doodeng om een uur lang aan het woord te zijn en kende de techniek van het geven van webinars niet. Ik wist niet waar ik moest beginnen en wat ik allemaal moest doen. Ver buiten mijn comfortzone, dus vandaar dat ik het elke keer maar weer uitstelde.

Het KlantMagneet Webinars Programma heeft mij stap voor stap geholpen om aanmeldingen voor mijn webinar te krijgen, een dijk van een presentatie te geven en zelf producten te verkopen tijdens het webinar. Echt fantastisch!

Voor mijn eerste webinar had ik 70 aanmeldingen, waarvan er 30 live bij waren en 10 de replay hebben bekeken. Tijdens het webinar heb ik 3 trainingen verkocht en daarmee €450 excl. btw verdiend. Daarnaast was het voor mij een kick om een webinar gegeven te hebben en een boost en stimulance om dit nog veel vaker te gaan doen. Echt te gek!
Voor iedereen die webinars wil gaan geven of meer uit zijn of haar webinars wil halen, raad ik aan om eerst de Webinars training te doorlopen. Het geeft je structuur en verhoogd je conversie! De heldere instructies helpen je stap voor stap om een geslaagd webinar te geven.”

Danielle Zeeman

“De KlantMagneet Webinars training heeft me echt alle facetten geboden van een succesvolle online training. Van het technische gedeelte tot de manieren om mensen aan te spreken, live aanwezig te laten zijn en, ook heel belangrijk, hoe je een goede follow up verzorgt. Ik kon eenvoudig een stappenplan volgen, incl voorbeelden en checklists. Een bijkomend voordeel hiervan: hierdoor kon ik een deel van de organisatie gemakkelijk overdragen aan mijn assistent.” Dolly Heuveling van Beek

“Veel vragen die ik had zijn al beantwoord tijdens het bekijken van het Whitepaper, jullie website en de filmpjes daarop. Ik ben onder de indruk! Berend Tiemersma