Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Affilate marketing is het verkopen van producten, reclame of links op je website. Via het internet kan je een website bouwen waarop je reclame gaat maken voor andere bedrijven. Voor elke click of sale kan je een bedrag uitbetaalt krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een percentage zijn van het bedrag dat de klant uitgeeft in een webshop. Of een vast bedrag per lead of klik. Steeds meer mensen gaan aan de slag met affilate marketing voor hun bedrijf of zetten websites op speciaal om reclame voor andere bedrijven te maken.

Affilate marketing op een bestaande website

Als je zelf een website gebouwd hebt en je een redelijk aantal bezoekers trekt, dan kan je voor affilate marketing kiezen. Je kan bijvoorbeeld producten of diensten op je website aanbieden die met je website te maken hebben. Dit kan doormiddel van een gastblog zijn of je kan een advertentie op je site zetten. Voor elke klik die je op je site krijgt kan je geld verdienen. Sommige websites zijn zelfs zo winstgevend dat je ervan kan leven. Het bedrag dat je verdiend verschilt enorm per website en hangt ook af van verschillende factoren.

Hoe kan je affilate advertenties op je site plaatsen?

Er zijn verschillende organisaties die voor grote bedrijven en merken affilate links proberen te genereren. Neem bijvoorbeeld Daisycon. Dit is een grote organisatie waar je als website jezelf kan melden. Je kan verschillende soorten advertenties zoeken en je hierbij aanmelden. Als je een product tegenkomt waar je graag voor wilt adverteren maak je een account aan en meld je hierbij aan. Het bedrijf moet je verzoek en website eerst goedkeuren. Bij een akkoord kan je beginnen met adverteren en links op je site plaatsen. Vanaf nu kan je beginnen met het verdienen van geld via je eigen website. Een goede affilate website kan al snel tientallen euro’s per maand opleveren.


editor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *