Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Denk je aan een buxusmot dan denk je vrijwel direct aan een insect dat bestreden moet worden. Maar als je het anders bekijkt, kan de buxusmot jou misschien wel helpen bij het verwijderen van te veel degelijkheid of truttigheid in je leven. Want zeg nou zelf de buxusplant is toch eigenlijk best een truttige plant? Dus laat de buxusmot deze plant dan ook gerust vernietigen (met een knipoog).

Heb jij het geluk om in een kantoortuin te kunnen werken of misschien wel in je eigen achtertuin? Als je omringd bent door veel groen kan dat namelijk heel inspirerend werken. Maar kies de planten in jouw tuin wel zorgvuldig. Want planten staan ook symbool voor een bepaalde energie. Waar de populaire buxus symbool staat voor degelijkheid, staat de Japanse hulst voor liefde en vertrouwen. Maar ook is deze plant een sierlijker alternatief voor de traditionele buxusplant. Dat is prettig werken toch? (en geen last meer van de buxusmot).

 In dit artikel geven wij een overzicht van 4 soorten Japanse planten die zorgen voor meer succes. Wist je dat deze planten in Japan heel belangrijk zijn? Want ze hebben daar een ook een spirituele betekenis. Deze mooie planten zullen bijdragen aan meer succes in je werk en in je leven.

Japanse hulst ‘Dark green’

Ook bestand tegen de buxusmot is dit elegante alternatief voor de buxusplant Namelijk de Japanse hulst ‘Dark green’. Hoewel deze plant lijkt op de buxus, geeft deze toch een stijlvoller uiterlijk aan jouw (kantoor)tuin. Deze Japanse hulst heeft bovendien maar weinig onderhoud nodig. Dat is wel zo makkelijk en bespaart je veel tijd.

Japanse hulst ‘Green hedge’

Wil je een wat moderne, strakke uitstraling van jouw tuin? Dan is de Japanse hulst ‘Green hedge’ de geschikte hulstplant. Deze plant heeft namelijk mooie, ietwat chique bladeren en is geschikt voor verschillende hagen. Bovendien is deze Japanse plant goed bestand tegen koude winters.

Japanse hulst ‘Convexa’

Ook de Japanse hulst ‘Convexa’ vergt weinig onderhoud en is daarbij heel geschikt voor de kleinere maar stijlvolle (kantoor) tuinen. Ze past eigenlijk overal heel goed.

Japanse hulst ‘Blondie’

De Japanse hulst ‘Blondie’ heeft een bijzonder uiterlijk met haar lichtgroene kleur en past wellicht ook mooi in jouw (kantoor)tuin. En uiteraard heeft ook deze Japanse hulstplant geen last van de buxusmot.

Kortom, met een Japanse hulstplant ben je verlost van truttigheid en de buxusmot. Maar ook zorgen deze Japanse planten voor meer rust in je hoofd. Want ze geven jou een ideale plek voor meditatie om jouw werkdag met energie te beginnen. Maar bovenal creëer je zo jouw eigen Japanse (kantoor) tuin voor een fijne werkomgeving en meer succes.


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts