Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Tegenwoordig zien we steeds meer mensen die beginnen met geld verdienen via het internet. Het lijkt vaak te mooi om waar te zijn, maar om gelijk met de deur in huis te vallen: Het is mogelijk om geld te verdienen met het internet, dit kan via bol.com maar ook via andere partijen is er goed geld te verdienen.

Vaak wekken verschillende cursussen enige wanvertrouwen op, is dit nou echt? Kan ik echt hier rijk van worden? Ja dat is mogelijk, alleen zoals je wellicht al door hebt, niks komt je aanwaaien. Voor elke mogelijkheid om geld te verdienen is er simpelweg inzet nodig.

Momenteel ben ik al jaren internet ondernemer en beheer ik grote websites in met drie verschillende verdien modellen: Via affiliate marketing, via Google Adsense en als publisher (reclame inkomsten).

In totaal beheer ik ruim 223 websites, maar uit mijn onderneming haal ik geen cent, ik investeer constant in websites, content en overnames, zodat mijn passief inkomen elke maand groter wordt. Met mijn kennis en kunde help ik wat lokale ondernemers in Zwolle en verdien zo mijn geld om te kunnen leven. Dit doe ik ongeveer twee dagen in de week en de overige dagen stop ik in het vergroten van mijn portfolio. Dit met het uiteindelijke doel om volledig onafhankelijk te zijn van de zogezegde ratrace.

Lees hier onze review

Tegenwoordig zijn er verschillende cursussen die je kunnen helpen bij het opstarten van een internet business. Als ik heel eerlijk ben ik niet begonnen met een dergelijke cursus van bijvoorbeeld Bol.com Masterclass of andere soortgelijke cursussen. Ik heb heel erg veel kennis opgedaan online en zo gaande weg steeds beter geworden. Als ik 1 ding heb geleerd in de afgelopen jaren is het slim om te investeren in idee├źn, strategie├źn en cursussen die je goed op weg helpen.

Dit had in mijn geval ruim een jaar gescheeld en tijd is nou eenmaal geld. Bol.com is eigenlijk de beste partner in Nederland die goede commissies geeft op producten die je of zelf kan inkopen en doorverkopen of via affiliate marketing kan ‘doorverkopen’.

Klik hier voor een gratis training

Later ben ik in de cursus gedoken die ik niet eerder gevolgd had, en ik kan mijzelf wel scharen onder een ervaren internet ondernemer, en alsnog heb ik veel geleerd van de cursus. Veel dingen waren natuurlijk al bekend en veel dingen waren ook nieuw voor mij. Al met al erg tevreden en leuk om te zien met wat voor enthousiasme en drive de trainingen gevolgd worden. Ik had vroeger toen ik begon een andere inspirator, maar Jia Ruan mag er ook zijn!

Check hier de reviews van andere cursisten:
Reviews (wel iets verder scrollen)

Hier nog een aantal screenshots:


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *