Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Word jij soms ook zo onrustig van alle papieren en documenten op je bureau? En ben je het zat om steeds naar die saaie witte muren te kijken? Je kantoor is een plek waar je misschien wel vaker bent dan thuis. Het is daarom belangrijk dat je van je werkomgeving een fijne plek creëert, zodat je het fijn vindt om er te komen. Met een paar simpele aanpassingen zorg jij voor een kantoorplek waar je je volledig kan focussen op je werk. Style je kantoor met onderstaande tips en je werkzaamheden zullen nóg prettiger verlopen!

Praktisch

Het belangrijkste voor een prettige werkplek is dat de spullen in je kantoor praktisch en ergonomisch zijn. Zo is een goede bureaustoel hartstikke belangrijk voor de houding die je aanneemt tijdens het werken. Schijnt bij jou de hele dag de zon naar binnen? Er is niks vervelender dan dat je je computerscherm niet goed kunt zien. Zorg dus ook voor passende raamdecoratie, zoals een handige jaloezie of kant en klaar gordijnen verduisterend.

Gebruik kleur

Je denkt misschien dat een witte ruimte zorgt voor rust. Toch raden we aan om kleur toe te voegen in je kantoor. Een spierwitte ruimte komt nogal koud en steriel over. Door een gezellige kleur op de muur aan te brengen, zoals een groene muur  dan krijgt je kantoor een totaal andere uitstraling. Persoonlijke spullen geven je sneller het gevoel dat het een veilige plek is. Plaats bijvoorbeeld wat plantjes of gezellige kopjes waar je koffie uit kan drinken. Wil je de muren toch liever wit houden? Misschien is een kleurrijk schilderij dan de oplossing om kleur in je kantoor toe te voegen. Genoeg mogelijkheden!

Zorg voor genoeg opbergruimte

Zorg ervoor dat je genoeg opbergruimte hebt in je kantoor. Zo kan je er tijdens het werken misschien wel een rommeltje van maken, maar zodra je klaar bent kunnen alle spullen weer terug op hun plek. Kasten met schuifdeuren of een bureau met laden kan je altijd goed gebruiken in een kantoor. Je mappen, papiervoorraad, pennen en andere documenten kan je hier gemakkelijk in opbergen. Het fijne aan een kast met deuren is dat je de kast kan afsluiten door de deuren dicht te doen. Zo zit je niet tegen een rommelige kast aan te kijken en creëer je dus rust in jouw kantoor.


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *