Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

De zomervakantie komt er voor velen aan en dat betekent voor een hoop Nederlandse gezinnen dat het tijd is om de achterbak (of kattenbak) van de auto in te laden en met hebben en houwen naar het zuiden van Europa te rijden. Dit kan een spannende stap zijn, zeker als je voor het eerst op gezinsvakantie gaat nu de kinderen oud genoeg zijn. Voor zo’n familievakantie zijn een hoop tips nodig… en we zullen je een eindje op weg helpen. Hoewel, neem deze blog niet als enig advies, want naast de tips die we je zullen geven voor een familie-met-kinder-vakantie, covert het natuurlijk lang niet alles!

Genoeg te doen!

Hoe je het ook went of keert, je wilt natuurlijk alles op alles zetten dat de kinderen rustig blijven tijdens de autorit. En daarop is het antwoord; neem genoeg spullen mee waarmee ze zich kunnen vermaken. Een iPad met films of series? Go! Boekjes met spelletjes? Go! Een leesboek waarin de oudste, of misschien wel alle kinderen zich mee kunnen vermaken? Go! Genoeg eten en drinken voor tijdens de rit? Go! En een slaapmaskertje of misschien zelfs oordopjes voor wanneer een kind wil slapen? Go! Je wilt voorkomen dat de kinderen zich gaan vervelen, of erger nog, ruzie gaan maken door dat ze niks te doen hebben!

Pak niet te weinig kleding in!

Een ongelukje zit in een klein hoekje, en je wilt natuurlijk niet hebben dat een van de kids de rest van de vakantie in een t-shirt moet lopen dat op de tweede dag van jullie drieweekse vakantie al vies is geworden door het klimmen en klauteren in modder of gras. Zorg er dus voor dat je genoeg kleding meeneemt voor de kinderen; van truien tot ondergoed en natuurlijk ook zwemkleding kinderen zijn een grote must!

Sportieve uitjes

Zijn jullie een sportief gezin, en houden jullie wel van wat flinke wandelingen in de Spaanse duinen, of misschien zelfs de Oostenrijkse bergen? Wees hier dan ook op voorbereid! Neem bijvoorbeeld luchtige sokken mee, zodat zo’n wandeling niet te warm wordt (bekijk bijvoorbeeld deze: hardloopsokken kopen). Zorg er ook voor dat je voldoende zon beschermende kleding meeneemt, zoals een t-shirt met lange mouwen, een petje of hoedje of een zonnebril. Het is een ramp als een van de kinderen flink verbrand door een wandeling in de hete zon, of, nog minder leuk, wanneer er een zonnesteek ontstaat bij een van de kids…


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *