Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Het voetbalseizoen is weer begonnen en teams in de Eredivisie, Champions League of Premier League spelen tegen elkaar om de titel te pakken. Ook zal er dit jaar het wereldkampioenschap in Qatar plaatsvinden, waar verschillende landen het tegen elkaar opnemen. Wederom een geschikt moment om een weddenschap te maken en hierbij een leuk extraatje te verdienen. Misschien slaagt Nederland er wel in om wereldkampioen te worden en win jij wel een enorm geldbedrag. Maar hoe kan je nu wedden op voetbal en welke soorten weddenschappen zijn er? In dit artikel lees je alles over het wedden op voetbal. 

Soorten voetbalweddenschappen

Er zijn tal van verschillende soorten voetbalweddenschappen. De meest bekende vormen zullen hieronder verder toegelicht worden. Zo heb je de meest simpele weddenschap, waarbij je de uitslag van de wedstrijd voorspeld. Daarnaast heb je weddenschap op individuele spelers en als laatste de weddenschap welk team er met de winst vandoor gaat.

Voorspel de uitslag van de wedstrijd

De eerste weddenschap is de meest simpele van de drie. Hierbij maak je de voorspelling wat de uitkomst gaat worden van de wedstrijd. Zo kan je voorspellen dat het 2-1, 3-5 of 1-1 wordt. Vooraf maak je de voorspelling bij een bookmaker, slaag je erin om de uitslag goed te raden dan staat hier een leuk geldbedrag tegenover. Het geldbedrag wordt bepaald aan de hand van een notering. Hierbij krijgen teams met goede spelers een lagere notering dan teams met minder goede spelers. Dit omdat de winkans van een beter team vele malen hoger ligt dan dat van een minder goed team. Neem je risico en ga je er met de hoofdprijs van door, of kies je toch voor safe?

Wedden op individuele spelers

De tweede weddenschap is al een stuk ingewikkelder. Voordat de wedstrijd begint maak je de gok welke speler er in de wedstrijd gaat scoren. Gaat de speler twee keer scoren of juist helemaal niet. Heb je het goed, dan win je geld. Ook hier wordt het te winnen bedrag bepaald aan de hand van een notering. Een verdediger zal hierbij een hogere notering krijgen dan een spits, aangezien een verdediger minder vaak scoort. Ook hier kan je ervoor kiezen om veel risico te nemen of voor safe te gaan.

Welk team gaat winnen?

De laatste weddenschap is het bepalen welk team er met de winst vandoor gaat. Ook hier wordt de notering bepaald aan de hand van statistieken. Een team met een hogere winkans, zal een lagere notering hebben dan een team met mindere kansen. Statistieken zeggen immers niet alles, het is vaak genoeg voorgekomen dat het mindere team er toch in slaagde om te winnen van het betere team. 


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *