Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Heb jij soms last van stress? Dan is een ontspanmoment ideaal voor jou. Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren waarop je een me-time momentje kan inplannen. Toch kan dit lastiger zijn dan je denkt, en wat moet je dan precies doen? Hieronder bespreken wij zes verschillende manieren waarop jij écht even kan ontspannen.

Neem een bad

Een goede manier om te ontstressen is om een bad te nemen. Eventueel kan je een heerlijke bruisbal in het bad laten oplossen of voeg wat kruiden toe. Ook kan je tijdens het bad genieten van een serie, een goed boek of een heerlijke kop thee. Op deze manier heb je een goed moment om te kunnen ontspannen.

Wandelen

Ook wandelen kan een goede zijn om je om je innerlijke zelf een rustmoment te geven. Door de beweging van het wandelen krijg je meer energie en hierdoor verhoogt je ademhaling. Hierdoor krijg je een snellere bloedsomloop en meer zuurstof naar je hersenen. Hierdoor zal je je erg relaxt voelen. Vooral in de natuur een rondje lopen kan voor een diepe innerlijke rust zorgen. Zeg maar hallo tegen een ontspannend lichaam.

Met vrienden zijn

Ook met vrienden afspreken zorgt voor een ontspannen sfeer. Dit omdat je met de mensen bent met wie je het liefst bent. Je kan tijdens een vriendenavond verschillende dingen doen. Je kan bijvoorbeeld een film kijken of gamen. Wil jij de vriendenavond wat relaxter maken, dan kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een keer truffels te eten. Dit omdat truffels zorgen voor een trip waar je weer ontspannen van kan raken.

Ben je een beginner wat betreft truffels? Kies dan voor de trufle holandia. Deze zorgen namelijk voor een fijne trip met subtiele visuele effecten. De gevorderde kan eens een kijkje nemen bij truffels atlantis. Deze zijn namelijk een stuk krachtiger. Dit kan weer te overweldigend zijn voor een beginnende tripper. Overigens is het belangrijk om altijd de productinformatie door te nemen.

Televisie kijken

Wist jij dat tv kijken bij je dagelijkse ontspanning hoort? Veel mensen denken van niet, aangezien te veel tv kijken weer erg negatief kan uitpakken. Nieuws kijken is bijvoorbeeld erg belangrijk aangezien je wel moet weten wat er in de wereld speelt, maar te veel negatief nieuws zijn prikkels die je weer moet zien te verwerken. Daarom kan je voor een relaxmomentje een leuke serie of een leuk filmpje opzetten waarbij je echt even kan relaxen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je dit ook niet te lang doet, dertig minuten per dag tv kijken om te relaxen is zeker genoeg. 

Mediteren

Mediteren is een zeer populaire manier van een me-time momentje nemen. Via deze manier kan jij alle negatieve gedachten of nutteloze gedachten even uit jouw hoofd laten glijden. Als jij bijvoorbeeld erg lang over iets nadenkt en het telkens maar terugkomt, kan je hier erg moe van worden. Via meditatie komt er een soort van gat in de weg waardoor de gedachten niet meer door kunnen. Hoe fijn is het om af en toe even die nare gedachten te kunnen relativeren en aan de kant te zetten? 

Slapen

Het laatste en misschien wel het belangrijkste is slaap. Slaap zorgt er natuurlijk voor dat je alle prikkels van de dag een plekje kan geven en kan relativeren. Dit moet ook zeker, omdat je hoofd anders helemaal vol is. Denk er maar is over na, je hebt een bericht gehoord dat je erg raakt, zodra je gaat slapen sta je er de volgende dag weer anders in dan in het begin. Slaap is daarom erg belangrijk zodat jouw hoofd niet overprikkeld wordt. En wat is er nou ontspannender dan slapen? Laten we eerlijk zijn!


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *