Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Het is belangrijk dat je in jouw eigen huis tot rust kunt komen. Heerlijk neerploffen op de bank en de dagelijkse werkzaamheden achter je laten. Maar vaak is het verwezenlijken van zo’n relaxte sfeer in het huis een lastige klus. Gelukkig kunnen wij jou hieronder op weg helpen met de volgende tips.

Tip 1: Kleurgebruik

Wanneer je een relaxte sfeer wil creëren in jouw woning, is het belangrijk om na te denken over het kleurgebruik. Bepaalde kleuren kunnen namelijk de sfeer bepalen. Vooral lichte kleuren, pastelkleuren of aardetinten kunnen een rustige sfeer afgeven. Probeer niet te veel felle kleuren te gebruiken. Wanneer je wel van felle kleuren houdt, kun je deze eventueel terug laten komen in de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurd kussen voor op de bank, of een kunstwerk waar jouw favoriete kleur in terugkomt. Voor een passend schilderij kun je altijd terecht bij een kunstuitleen.

Tip 2: Verlichting

Witte tl-balken aan het plafond zijn natuurlijk allesbehalve sfeervol. Laat daarom de felle, witte lichtbronnen achterwege en kies in plaats daarvan voor warme lichtbronnen. Vooral lampen die je kunt dimmen kunnen een sfeervolle uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie tafellamp, of een aantal spotjes die richten op het kunstwerk van Kunstuitleen Amersfoort. Zo komt het kunstwerk nóg mooier uit. Net als het kleurgebruik kan ook de verlichting de sfeer maken of breken.

Tip 3: Een fijne zithoek

Een plek waar je tot rust kunt komen begint pas bij een fijne zithoek. Zorg er daarom voor dat je een zithoek creëert die jouw dromen verwezenlijken. Wil je een fauteuil waarin je jouw favoriete boek kunt lezen, of zoek je eerder een hangbank waar je lekker kunt Netflixen? Het is bij het uitkiezen van een nieuwe zithoek belangrijk dat je deze van tevoren test. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe zithoek lekker zacht is, zodat je er heel wat uurtjes in kunt doorbrengen.

Tip 4: Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen staan erom bekend dat ze rust uitstralen. Denk daarbij aan hout, riet of bamboe. Bovendien staan natuurlijke materialen goed in ieder interieur: of je nou een industriële of landelijke stijl hebt. Zo heb je eettafels van doorleefd hout, lampenkappen gemaakt van riet en accessoires van bamboe. Maar ook een mooie bos bloemen en een aantal kamerplanten behoren tot het rijtje in de natuurlijke materialen. Planten zuiveren daarnaast ook nog eens de lucht, waardoor ze ook nog eens goed zijn voor jouw gezondheid. 


administrator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *