Contact

Zwolle, Nederland info @ onlino .nl

Samenwerken of Adverteren?

Een lifestyle coach is een vrij nieuw coaching concept dat is ontstaan door de drukke moderne wereld waarin we leven. Er wordt steeds meer verwacht van ons privé leven en zakelijke leven. Soms loop je tegen problemen aan of ben je op zoek naar specifieke antwoorden op vragen in je leven. De lifestyle coach kan je hierin begeleiden en ervoor zorgen dat je minder stress ervaart. Zo heb je meer energie om van het leven te genieten.

Negatieve gewoontes afleren

Een lifestyle coach begeleid je om negatieve gewoontes af te leren en nieuwe gewoontes aan te leren. Denk bijvoorbeeld aan het leren loslaten van stress en werk. Of meer bewegen op dagelijkse basis. Een coach kan je helpen om beter te leren slapen en meer balans in je werk en privé leven te creëren. Uiteindelijk zal je hierdoor meer energie krijgen en veel beter in je vel zitten. Je gaat je meer bewust worden van je negatieve gewoontes en problemen waardoor je vast loopt.

Persoonlijk actieplan opstellen

Uiteraard ga je naar een lifestylecoach met bepaalde problemen waar je tegenaan loopt. Je slaapt bijvoorbeeld slecht en je hebt het gevoel dat je veel stress ervaart. Of je hebt het idee dat je werk en privé nog maar moeilijk kan scheiden. Als je hier niet mee aan de slag gaat kan je tegen een burnout aanlopen. Helaas is dit de meest gestelde psychologische diagnose op dit moment. Gelukkig kan een lifestylecoach je helpen om dit te voorkomen met een nieuwe levensstijl. Een coach gaat kijken welke problemen je ervaart en stelt een persoonlijk actieplan voor. Een plan dat aansluit bij je wensen om je leven te verbeteren. Met handvaten, gespreken en oefeningen zorg je ervoor dat je privé en werk leert scheiden. Maar ook dat je meer energie krijgt en beter slaapt. Je zal merken dat je een stuk beter in je vel gaat zitten dankzij een coach.


editor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *